PosMark: support die verder gaat

Natuurlijk support PosMark haar opdrachtgevers met deskundigheid, volledige inzet en 100% betrokkenheid. Maar ook anderen mogen rekenen op onze betrokkenheid. Zoals de jonge sterren van VV Nunspeet D4. En ook de doorzetters van Alpe d’Huzes mogen ieder jaar rekenen op onze trouwe ondersteuning.
 

Soroptimisten schenken Appeltjes van Oranje aan Voedselbank Lelystad

Serviceorganisatie Soroptimisten, afdeling Flevoland, doneert 384 kg sinaasappels aan Voedselbank De Korenaar te Lelystad. Deze 2000 ‘appeltjes van Oranje’ zijn een welkome aanvulling op de voedselpakketten die de Voedselbank wekelijks uitdeelt.

Soroptimisten is een internationale serviceorganisatie van vakvrouwen. Zij zetten zich wereldwijd in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes. 2013 staat in het teken van water en voedsel. Het blijft overigens niet bij deze actie alleen. De Flevolandse Soroptimisten zetten zich het hele jaar in om geld in te zamelen voor diverse projecten. Ook ondersteunen zij de Korenaar bij het werven van donaties. In de tweede helft van het jaar komt er nog een gerichte actie voor de voedselbank. Voor meer informatie over donaties kan men contact opnemen met mevrouw M. Ebbens, respons1@planet.nl.

In deze tijd wordt er door steeds meer mensen een beroep gedaan op de voedselbanken. De Korenaar verstrekt momenteel 315 voedselpakketten per week. De Voedselbank stelt de pakketten met zorg samen met veelal verse producten, maar vaak ontbreekt fruit. De Korenaar steunt uitsluitend op vrijwilligers en is volledig afhankelijk van donaties.


Voorzitter Ineke Mastenbroek overhandigt de sinaasappels symbolisch aan de heren Ger Postma en Henk Wels, vrijwilligers bij de Voedselbank.

Wij danken ons communicatiebureau Broad Communications te Harderwijk heel hartelijk voor het gratis aanleveren van dit persbericht

Mark this !

PosMark maakt doorstart

Na een onzekere periode kunnen we nu melden: PosMark is doorgestart! Gelukkig maar. Anders hadden we volgend jaar...Lees verder

See this !